БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

28 Жовтня, 2021 р., 15:42
З початку впровадження е-лікарняних було створено вже 2,5 мільйона медичних висновків, а правила роботи з електронними листками непрацездатності унормували. Роз’яснення щодо більшості нюансів, які виникають при роботі з е-лікарняними, уже доступні на офіційних ресурсах Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я, Фонду соціального страхування України, Пенсійного фонду України та ін.:
28 Жовтня, 2021 р., 15:41
Лікарняні і декретні допомоги фінансуються Фондом соціального страхування України у хронологічному порядку – залежно від дати отримання заяви-розрахунку від роботодавця. Тож і для паперових, і для електронних лікарняних саме дата подання заяви визначає отримання матеріального забезпечення. Слідкувати за станом виплат можна у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund, а нижче наводимо основні правила оформлення заяв-розрахунків.
28 Жовтня, 2021 р., 15:40
В результаті щоденної роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та щоденних нарад керівника управління Георгія Галиця з відділеннями за неповний жовтень надані послуги з реабілітаційного лікування більше 100 застрахованим особам.
28 Жовтня, 2021 р., 15:40
У жовтні цього року в Київській області, як і по всій Україні, стався пік захворюваності на COVID-19 і кількість померлих від її наслідків за добу може зрости до тисячі. Виправити цю ситуацію може лише вакцинація, оскільки це єдиний ефективний спосіб подолання пандемії і формування колективного імунітету до смертельно небезпечної хвороби. Понад 90% людей, які помирають, - невакциновані, хоча в Україні в достатній кількості є якісні вакцини та створені умови для отримання щеплень.
28 Жовтня, 2021 р., 15:39
За 9 місяців цього року до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області (далі – управління) надійшло та зареєстровано 840 повідомлень (51 – зі смертельним наслідком) про нещасні випадки/гострі професійні захворювання (отруєння).
28 Жовтня, 2021 р., 15:39
До основних травмонебезпечних галузей економіки по Київській області за підсумками 9 місяців 2021 року відносяться оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів – 2% (16 травмованих осіб), сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство – 1,6% (13 травмованих осіб), транспорт, складське господарство, поштова та кур'єрська діяльність –0,8% (6 травмованих осіб), будівництво – 1,6% (13 травмованих осіб), охорона здоров’я – 87,9% (695 травмованих осіб, в т. ч. 17 – смертельно).
21 Жовтня, 2021 р., 14:59
За підсумками трьох кварталів 2021 року середньоденний розмір допомог від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області за лікарняними зріс на 13,9% порівняно з тим же періодом 2020 року і склав 385,6 грн по регіону.
21 Жовтня, 2021 р., 13:31
За 9 місяців цього року медичними та соціальними послугами забезпечено 317 потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на загальну суму 7497,8 тис гривень.
21 Жовтня, 2021 р., 10:06
Сьогодні, 21 жовтня, в. о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць представив Людмилу Зуб як нову заступницю начальника управління – начальницю фінансово-економічного відділу.
20 Жовтня, 2021 р., 15:55
Фонд соціального страхування України 18 жовтня завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за вересень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь