БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

19 Січня, 2022 р., 16:48
18 січня 2022 року в Центрі розвитку підприємництва Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості відбувся семінар за участю начальниці відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Лазаренко Марини Миколаївни та завідувачки сектору по роботі зі страхувальниками Хорунжої Ольги Станіславівні Білоцерківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області з бухгалтерами підприємств Білоцерківського району.
19 Січня, 2022 р., 16:46
Сьогодні, 19.01.2022, Фонд соціального страхування України завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за грудень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.
19 Січня, 2022 р., 16:45
Понад 125 тисяч працюючих українок знаходились у декретній відпустці упродовж 2021 року. Фонд соціального страхування України профінансував для них понад 5 мільярдів гривень допомог по вагітності та пологах.
30 Грудня, 2021 р., 15:24
За оперативними підсумками 2021 року понад 10 тисяч осіб з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання були забезпечені курсом санаторно-курортного лікування за кошти Фонду соціального страхування України.
29 Грудня, 2021 р., 17:09
Згідно з пунктом 33 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337, обов’язком комісії (спеціальної комісії) є з’ясування причин настання нещасного випадку або гострого професійного захворювання. Про це інформує відділ профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області.
23 Грудня, 2021 р., 10:02
Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при укладенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до реєстру пацієнтів та використовуються при створенні медичних висновків, на підставі яких формуються е-лікарняні.
17 Грудня, 2021 р., 09:14
Фонд соціального страхування України сьогодні, 15 грудня, завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за листопад. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.
16 Грудня, 2021 р., 16:25
На погашення заборгованості із виплат допомог за лікарняними буде направлено 1 мільярд 750 тисяч гривень фінансової допомоги з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.
14 Грудня, 2021 р., 17:00
Набув чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо поширення дії закону на членів правління Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Пенсійного фонду, Наглядової ради Пенсійного фонду та відповідних посадових осіб» від 17.11.2021 №1893-IX.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь