БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

08 Грудня, 2021 р., 16:09
Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують їм втрачений заробіток.
06 Грудня, 2021 р., 15:51
Сьогоднішній день, 03 грудня, за рішенням ООН щорічно відзначається як Міжнародний день людей з інвалідністю, аби привернути увагу до потреби захисту їх прав, підвищення благополуччя та важливості інтеграції у суспільне життя.
06 Грудня, 2021 р., 15:50
Усі українські працівники мають право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах тощо. Цей страховий захист забезпечує Фонд соціального страхування України.
06 Грудня, 2021 р., 15:49
З метою забезпечення належних умов для реалізації соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод особами з інвалідністю, впровадження кращого світового досвіду у цій сфері, недопущення дискримінації, а також виконання зобов'язань, взятих Україною за Конвенцією про права інвалідів, щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.
06 Грудня, 2021 р., 15:48
На початку листопада освітян і окремих держслужбовців, для яких визначена обов'язковість вакцинації від COVID-19, однак які відмовились від її проведення, було відсторонено від роботи. А з 09 грудня обов’язкове щеплення буде також поширено на соціальних працівників і робітників стратегічних підприємств.
02 Грудня, 2021 р., 19:14
З 1 грудня цього року було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.
01 Грудня, 2021 р., 15:07
З сьогоднішнього дня в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 379 гривень до 2 481 гривні.
30 Листопада, 2021 р., 17:49
З початку впровадження в Україні електронних лікарняних їх вигляд набув суттєвих змін – збільшився доступний для перегляду обсяг інформації, з’явились додаткові позначки і змінились різновиди статусів. А розмір унікального номеру е-лікарняного, який раніше складався з 12 знаків, не лише збільшився до 19, починаючи з жовтня, але й продовжує рости.
22 Листопада, 2021 р., 13:09
Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?
19 Листопада, 2021 р., 08:47
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області 16 листопада завершило фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за жовтень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 4 252 осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь