БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

19 Жовтня, 2021 р., 13:26
Дійсні електронні лікарняні по вагітності та пологах почали створювати з 01 жовтня, коли завершився перехідний період. Деякі роботодавці вже призначили за такими лікарняними допомогу від Фонду соціального страхування України, однак в окремих випадках у страхувальників виникли складнощі при нарахуванні декретних виплат. Розповідаємо, які особливості призначення допомоги від ФССУ за е-лікарняними по вагітності та пологах.
18 Жовтня, 2021 р., 16:05
Сьогодні Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразових допомог за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням на загальну суму 454 тисячі гривень членам сімей двох працівників закладів охорони здоров’я, які померли внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.
18 Жовтня, 2021 р., 15:23
Україна повністю перейшла на електронні лікарняні, повідомляє Міністерство охорони здоров’я України. На сьогодні заклади охорони здоров’я сформували вже понад 1,7 млн медичних висновків про тимчасову непрацездатність (МВТН). На їх основі було згенеровано понад 1 млн 180 тисяч електронних листків непрацездатності, з яких роботодавці передали до Фонду соціального страхування України на оплату 164 тисячі лікарняних на загальну суму 267,5 млн гривень. Це перші результати впровадження системи електронних лікарняних, повний запуск якої відбувся на початку жовтня.
01 Жовтня, 2021 р., 11:07
За оперативними даними упродовж січня - серпня 2021 року управління соцстраху Київщини прийняло на фінансування майже 116,7 тисяч лікарняних листків. Це на 51,8% або 39,8 тис. більше, ніж за той же період 2020 року.
29 Вересня, 2021 р., 15:28
Як інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, з початку року за кошти Фонду соціального страхування України медичною реабілітацію після перенесених захворювань і травм було забезпечено майже 13,5 тис. застрахованих осіб та їх дітей. Зокрема, працівники проходили відновне лікування після ускладнень, викликаних хворобою на COVID-19.
28 Вересня, 2021 р., 09:45
За підсумками січня - серпня 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області забезпечило надання майже тисячі медичних та соціальних послуг для потерпілих на виробництві, їх супроводжуючих осіб, а також застрахованих осіб і членів їх сімей.
23 Вересня, 2021 р., 19:14
З метою підвищення реалізації права працюючих на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм, сьогодні, 22 вересня, заступниця начальника управління – начальниця фінансово-економічного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Ірина Крещенська, начальниця відділу медичних та соціальних послуг Тетяна Мельник спільно з фахівцями Обухівського відділення провели семінар для лікарів КНП Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».
23 Вересня, 2021 р., 19:13
На відміну від допомог по вагітності та пологах, компенсації заробітку за час догляду за хворою дитиною та інших допомог, які фінансуються за кошти Фонду соціального страхування України з першого дня і до завершення тимчасової втрати працездатності, у випадку загальних захворювань або травм перші п’ять днів непрацездатності оплачуються за кошти роботодавця. А починаючи з шостого дня і до одужання – фінансуються ФССУ.
23 Вересня, 2021 р., 16:15
Середньоденний розмір допомоги по вагітності та пологах від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області зріс на 21,9% за підсумками січня-серпня порівняно з тим же періодом минулого року. Він склав 339,19 грн за кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах, яка у загальних випадках триває 126 календарних днів.
23 Вересня, 2021 р., 16:13
На відміну від допомог по вагітності та пологах, компенсації заробітку за час догляду за хворою дитиною та інших допомог, які фінансуються за кошти Фонду соціального страхування України з першого дня і до завершення тимчасової втрати працездатності, у випадку загальних захворювань або травм перші п’ять днів непрацездатності оплачуються за кошти роботодавця. А починаючи з шостого дня і до одужання – фінансуються ФССУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь