БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

11 Червня, 2021 р., 14:30
На екстреному засіданні 9 червня правління Фонду соціального страхування України схвалило проєкт змін до річного бюджету Фонду. Зміни затверджені для врегулювання надання Фонду фінансової допомоги у розмірі 400 мільйонів гривень з державного бюджету.
10 Червня, 2021 р., 17:00
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.
20 Травня, 2021 р., 14:52
Щороку у Всесвітній день вишиванки працівники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області підтримують національний флешмоб і приходять на роботу у вишитих українських строях.
20 Травня, 2021 р., 10:51
Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності.
19 Травня, 2021 р., 10:49
У січні - квітні 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області прийняло на фінансування лікарняні листки, видані в разі тимчасової непрацездатності, яка настала внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, на суму 4 млн гривень. Допомоги нараховано для 482 застрахованих осіб.
14 Травня, 2021 р., 15:19
Сьогодні, 14 травня, в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області відбулася відеоконференція в Zoom з в. о. начальників відділень та спеціалістами медичних та соціальних послуг. 
14 Травня, 2021 р., 15:00
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві посилять соціальний захист застрахованих осіб. Зокрема, управлінням надано рекомендації щодо підвищення ефективності реалізації права працюючих на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм. Про це повідомила пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
29 Квітня, 2021 р., 16:59
Сьогодні, 29 квітня, в. о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць взяв участь в зустрічі керівників членських організацій та профспілкового активу області з соціальними партнерами до Дня охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі», яка відбулася у приміщенні Федерації профспілок України.
28 Квітня, 2021 р., 17:00
Збереження життя, здоров’я й працездатності громадян у процесі їх трудової діяльності - важливе завдання управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області. Саме тому питання належної організації на підприємствах, в установах, організаціях системи управління охороною праці та дотримання роботодавцями й працівниками законодавства з охорони праці є пріоритетним.
22 Квітня, 2021 р., 12:14
Під час відеоконференції з в.о. начальників відділень та страховими експертами з охорони праці 19 квітня в.о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць відзначив, що останнім часом до управління надходять звернення та скарги на дії керівників відділень щодо невиконання/неналежного виконання ними посадових обов’язків, порушень вимог чинного законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь