БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

02 Квітня, 2021 р., 12:03
За інформацією пресслужби виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, у зв’язку із чисельними публікаціями в ЗМІ щодо змін у законодавстві з 30 червня 2021 року, відповідно до яких в Україні будуть оплачуватись лише лікарняні, видані на час проходження реабілітаційного лікування, повідомляємо.
01 Квітня, 2021 р., 16:56
Серед напрямів роботи управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області залишається турбота про тих людей, які внаслідок травм на виробництві або професійних захворювань, стали інвалідами. Нині, у зв’язку з карантинними обмеженнями, відвідування таких громадян обмежене, тому працівники управління та відділень телефонують, довідуються, цікавляться станом та самопочуттям людей, просто спілкуються зі своїми підопічними.
26 Березня, 2021 р., 12:25
У рамках підписання меморандуму про співпрацю між управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та Київською обласною радою профспілок Георгій Галиць поспілкувався з керівниками усіх галузевих обкомів профспілок, що входять до складу облпрофради. 
26 Березня, 2021 р., 12:18
Співпраця управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області з профспілками в питаннях соціального страхування стає пріоритетом в роботі соціальних партнерів Київщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь