Георгій Галиць проінформував керівників обкомів профспілок Київщини про роботу Фонду в області

Дата: 26.03.2021 12:25
Кількість переглядів: 358

Фото без описуУ рамках підписання меморандуму про співпрацю між управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та Київською обласною радою профспілок Георгій Галиць поспілкувався з керівниками усіх галузевих обкомів профспілок, що входять до складу облпрофради. 

Керівник обласного управління соцстраху проінформував профспілкових лідерів Київщини про ситуацію з розслідуванням нещасних випадків та професійних захворювань, зокрема, серед медиків, робота яких пов’язана з виконанням професійних обов’язків в умовах підвищеного ризику зараження. На жаль, на сьогоднішній день до відділень фонду надійшло 1834 повідомлень про гострі професійні захворювання на COVID-19 медпрацівників та 33 – зі смертельним наслідком. Управління буде регулярно обмінюватися з галузевим обкомом профспілки працівників охорони здоров’я такою інформацією, як і про суми виплат потерпілим та членам їх родин за рахунок коштів Фонду.

Георгій Галиць закликав представників застрахованих осіб у комісіях із соціального страхування підприємств, установ і організацій брати активнішу участь у своєчасному прийнятті рішень щодо подачі відділенням Фонду соцстрахування заяв-розрахунків на виплату коштів за листками непрацездатності своїх працівників, адже це дозволить скоротити терміни виплати лікарняних, а також зменшити кількість порушень, що пов’язані із призначенням матеріального забезпечення за неналежно виданими чи оформленими лікарняними листками. 

Керівник обласного управління надав вичерпні відповіді на питання керівників галузевих профспілкових обкомів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь