БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

21 Липня, 2021 р., 15:43
Станом на 1 липня цього року в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області на обліку перебуває 182 тис. страхувальників, з яких: юридичні особи – 76,25 тис. (41,9%), фізичні особи-підприємці – 105,7 тис. (58,07%) та члени фермерського господарства – 0,05 тис. (0,03%).
19 Липня, 2021 р., 16:42
Сума середньоденної виплати допомоги по вагітності та пологах по управлінню Фонду соціального страхування України у Київській області за підсумками червня 2021 року склала 333,59 гривні. Це на 20,7%, або на 57,12 грн більше, ніж у тому ж місяці 2020 року.
19 Липня, 2021 р., 16:40
Одним з основних показників стану охорони праці є рівень виробничого травматизму та професійної захворюваності. За перше півріччя 2021 року до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області надійшло та зареєстровано 676 повідомлень (39 - зі смертельним наслідком) про нещасні випадки/гострі професійні захворювання (отруєння).
15 Липня, 2021 р., 17:32
В. о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць провів сьогодні, 15 липня, нараду в форматі Zoom з керівниками відділень та профільними фахівцями медичних та соціальних послуг. Йшлося про забезпечення санаторно-курортним лікуванням потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, недопущення порушення прав потерпілих, а також забезпечення раціонального та ефективного використання кошторисів відділень.
15 Липня, 2021 р., 11:10
В Україні триває перехідний період впровадження е-лікарняних. До формування медичних висновків, на підставі яких для застрахованих осіб автоматично формуються е-лікарняні, вже залучені лікарі понад 550 медичних закладів. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
08 Липня, 2021 р., 17:07
Сьогодні, 8 червня, в приміщенні Головного управління Держпраці у Київській області відбувся семінар-нарада з головами територіальних громад та районних державних адміністрацій з питань дотримання трудового законодавства. Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління Держпраці у Київській області Валентин Шаботинський, директор департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Ігор Мещан, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, голова Київської облпрофради Василь Хвостіков, заступник начальника управління – начальник юридичного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Петро Рева.
08 Липня, 2021 р., 16:39
Більшість роботодавців вже перейшли на електронний документообіг з Фондом соціального страхування України – близько 80% заяв-розрахунків, на підставі яких фінансується матеріальне забезпечення, подаються до Фонду онлайн. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
07 Липня, 2021 р., 14:27
Протягом другого кварталу 2021 року фахівцями відділу перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області проведено 18 планових та 51 позапланову перевірку закладів охорони здоров’я Київщини з питань обґрунтованості видачі/продовження листків непрацездатності застрахованим особам, під час яких проаналізовано 1379 листків непрацездатності, а також 165 листків непрацездатності під час перевірок страхувальників.
02 Липня, 2021 р., 14:26
У другому кварталі 2021 року до районних (міських) відділень та управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області усно та письмово звернулася 661 особа. Із загальної кількості зареєстровано 149 письмових звернень та 512 - під час особистого прийому.
11 Червня, 2021 р., 14:33
Щороку українські лікарі видають понад 5 мільйонів листків непрацездатності. Однак після завершення перехідного етапу та повного переходу закладів охорони здоров’я на формування електронних медичних висновків, лікарняні формуватимуться автоматично! Про це повідомляє пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь