На Київщині проходять зустрічі з лікарями медичних закладів

Дата: 23.09.2021 19:14
Кількість переглядів: 270

З метою підвищення реалізації права працюючих на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм, сьогодні, 22 вересня, заступниця начальника управління – начальниця фінансово-економічного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Ірина Крещенська, начальниця відділу медичних та соціальних послуг Тетяна Мельник спільно з фахівцями Обухівського відділення провели семінар для лікарів КНП Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

Такий семінар відбувся за участю заступників головного лікаря, голови лікарсько-консультативної комісії, завідувачів відділень та лікуючих лікарів закладу охорони здоров’я. 

Під час семінару представники управління надали учасникам роз’яснення щодо послідовності дій посадових осіб закладу охорони здоров’я, порядку їх взаємодії з уповноваженими особами Обухівського відділення управління. Особливу увагу було акцентовано на пацієнтоорієнтованому підході та необхідності постійного підвищення якості надання медичних і соціальних послуг застрахованим особам.

Представники управління разом з учасниками наради обговорили механізми реалізації прав застрахованих осіб на реабілітацію після закінчення гострого періоду захворювання та за наявності медичних показань на базі санаторно-курортних закладів. Також в ході семінару обговорено впровадження е-лікарняних та особливості оформлення заяви-розрахунку за е-лікарняними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь