БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

03 Червня, 2022 р., 19:03
За оперативними даними витрати на всі види допомоги (тимчасова непрацездатність, вагітність та пологи, поховання) по Київській області за п’ять місяців поточного року склали 256,26 млн гривень.
03 Червня, 2022 р., 17:58
Попри війну, в Україні набирає обертів посівна. Ризикуючи потрапити під обстріли чи підірватися на мінах, не маючи гарантій щодо збереження посівів та врожаю через можливе нашестя ворога, аграрії дбають про забезпечення людей хлібом. Так, за підрахунками Української природоохоронної групи, зона ризикового сільського господарства в Україні, у межах якої немає змоги провести посівну кампанію або землі якої наразі недоступні, сягає 202600 км², що становить близько 34% усієї площі суходолу України.
30 Травня, 2022 р., 16:06
Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.
30 Травня, 2022 р., 16:05
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 154 випадки травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
25 Травня, 2022 р., 13:31
З початку війни суб’єктами підприємницької діяльності Київщини до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області направлено 14 повідомлень про нещасні випадки,  що сталися з працівниками під час виконання трудових обов’язків  і пов’язані з веденням бойових дій. 
18 Травня, 2022 р., 10:33
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали понад 144 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 832 мільйона гривень квітневих страхових виплат.
16 Травня, 2022 р., 10:44
Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.
12 Травня, 2022 р., 14:29
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали майже 100 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 651 мільйон гривень квітневих страхових виплат.
12 Травня, 2022 р., 14:27
З початку року до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області надійшло та зареєстровано 157 повідомлень (13 – зі смертельним наслідком) про нещасні випадки/гострі професійні захворювання (отруєння).
12 Травня, 2022 р., 14:26
Після відновлення роботи Електронного реєстру листків непрацездатності, доступ до якого призупинявся на початку війни, деякі електронні лікарняні залишились у статусі «закритий» попри вичерпання строків. Про це повідомляє пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь