БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

16 Серпня, 2022 р., 16:04
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує у повному обсязі здійснювати для українців всі види виплат матеріального забезпечення. Зокрема, штатно фінансуються допомоги на поховання.
05 Серпня, 2022 р., 14:46
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує у повному обсязі здійснювати для українців всі види виплат матеріального забезпечення. Зокрема, штатно фінансуються допомоги на поховання.
05 Серпня, 2022 р., 14:45
З початку серпня на щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві та їх родин Фонд соціального страхування України вже направив понад 291 мільйон гривень. Упродовж серпня на цей вид виплат буде направлено загалом майже один мільярд гривень.
05 Серпня, 2022 р., 14:44
Фонд соціального страхування України опікується близько 11 мільйонами працюючих українців – навіть в умовах війни усі вони забезпечуються Фондом виплатами і допомогами. Однак у деяких випадках людина може втратити право на отримання допомоги.
05 Серпня, 2022 р., 14:43
Відділ профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області провів аналіз страхових випадків за показником «основна причина настання», які внесені до підсистеми NVPZ Єдиної інформаційно-аналітичної системи Фонду соціального страхування України. У порядку надання методичної допомоги надається аналітичний матеріал для ознайомлення та використання в подальшій роботі.
25 Липня, 2022 р., 15:03
Аби гарантувати для українців отримання матеріального забезпечення, навіть якщо через війну роботодавець не може дотриматись стандартної процедури, Фонд соціального страхування України нараховує допомоги за лікарняними працівникам напряму.
22 Липня, 2022 р., 09:45
Відповіді на поширені запитання працівників в умовах воєнного стану
21 Липня, 2022 р., 15:23
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 216 випадків травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
21 Липня, 2022 р., 15:23
Майже сім тисяч потерпілих на виробництві громадян України було забезпечено лікарськими засобами та виробами медичного призначення за кошти Фонду соціального страхування України у І півріччі 2022 року. На повне забезпечення усіма необхідними ліками і медичними виробами Фонд направив 32,6 мільйона гривень.
18 Липня, 2022 р., 14:16
Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь