РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

27 Січня, 2023 р., 15:48
Київська обласна служба зайнятості нагадує, що для вашої зручності працює низка інформаційних ресурсів щодо пошуку роботи, а саме:
25 Січня, 2023 р., 15:39
Коли ти отримаєш свою першу роботу пам’ятай, що відтепер твоє життя починає новий відлік.  І тут важливо зрозуміти, чого ти хочеш від кар’єри та життя. І чим швидше зрозумієш свої пріоритети, тим швидше почнеш рухатися у вірному напрямку.
24 Січня, 2023 р., 15:03
Урядом збільшено розмір щомісячної компенсації витрат за працевлаштування ВПО до 6700 грн.
18 Січня, 2023 р., 09:18
Добре організований процес підбору персоналу не просто приверне до вас нових співробітників, а й надихне їх на лояльність та залученість, а також підвищить довіру до команди вашої компанії загалом. Саме тому підбір талантів – це не просто пошук кваліфікованих кандидатів по резюме, а набагато ширший та складніший процес, яким необхідно займатися з самого початку життя компанії, щоб знайти та розвинути лояльних бізнесу співробітників.
16 Січня, 2023 р., 13:43
Більшість українських спеціалістів, які не знайшли роботу у своїй професії, вже здобувають нову професію, або планують це зробити найближчим часом.
13 Січня, 2023 р., 12:09
Протягом 2022 року 4,9 тис. роботодавців Київщини, з якими співпрацює служба зайнятості, поповнили базу вакансій на 19,2 тис. одиниць . Крім того, збільшилась питома вага поданих вакансій із заробітною платою вищою за мінімальну.
11 Січня, 2023 р., 15:48
Головна мета, яка постала на сьогодні перед фахівцями центру зайнятості, є побудова нових рівнів взаємодії з роботодавцями. Це не тільки отримання вакансій від роботодавця, а й підвищення зацікавленості громадян у легальному працевлаштуванні, швидке укомплектування вакансій, оперативне налагодження співпраці з підприємствами, удосконалення системи підбору та професійне навчання безробітних для результативного працевлаштування. “Зараз для нас цільова програма одна – чітка і безперебійна робота обласної служби зайнятості в умовах війни. Ми ведемо постійні перемовини з місцевими роботодавцями, які потребують працівників і готові взяти на роботу громадян з інших областей України“, - зазначив директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.
11 Січня, 2023 р., 08:57
Безробітним вважається особа віком від 15 до 70 років, яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів як джерела існування, готова та здатна приступити до роботи. Такий статус потрібно отримати офіційно, звернувшись до центру зайнятості з необхідним пакетом документів.
11 Січня, 2023 р., 08:56
Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості нагадує:
04 Січня, 2023 р., 12:00
Сьогодні, в умовах повномасштабної військової агресії проти нашої країни, служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку у вигляді активних програм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь