РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

19 Квітня, 2023 р., 08:15
Одним із пріоритетних завдань служби зайнятості є працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Фахівцями Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами проводяться  зустрічі  з внутрішньо переміщеними особами, що мешкають в місцях компактного поселення. На таких заходах переселенцям розповідають про тенденції ринку праці Київщини,  інформують про активні програми, які реалізує служба зайнятості - можливість відкрити власний бізнес за допомогою мікрогранту та право на отримання ваучера на навчання для здобутття нового фаху чи підвищення кваліфікації.
11 Квітня, 2023 р., 10:33
1850 роботодавців Київщини подали до служби зайнятості інформацію про наявність більше 4000 вакансій з початку 2023 року.
05 Квітня, 2023 р., 16:36
Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 286, серед іншого, внесено зміни до урядової постанови від 21 червня 2022 року № 738 та затверджено Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей (далі - Порядок). Ці зміни набрали чинності 10 квітня 2023 року.
03 Квітня, 2023 р., 16:32
1,6 тис. ВПО отримували послуги служби зайнятості у цьому році 
29 Березня, 2023 р., 16:04
Найбільша кількість працевлаштованих спостерігалась по таких видах економічної діяльності як:
29 Березня, 2023 р., 16:03
На семінарі розглянуто питання щодо чинного законодавства про зайнятість населення, ознайомлено присутніх з активними програми зайнятості населення, зокрема, про можливість отримання мінігранту для відкриття власної справи #єРОБОТА, про програму #Рука_допомоги, яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи, про можливість отримання #ваучера для здобуття конкурентноспроможної спеціальності на ринку праці, про залучення безробітних осіб до участі в #Армії_відновлення, тобто до суспільно корисних робіт.
21 Березня, 2023 р., 18:53
Служба зайнятості постійно розширює можливості для вдосконалення співробітництва з роботодавцями, успішного працевлаштування громадян та задоволення потреб своїх клієнтів.
13 Березня, 2023 р., 16:37
Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї є безвідсоткова поворотна фінансова допомога, яка надається одноразово у безготівковій формі за рахунок коштів державного бюджету непрацюючій працездатній особі із числа членів малозабезпеченої сім’ї для організації підприємницької діяльності та сприяння її економічній самостійності. Це врегульовано Порядком надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь