РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

07 Червня, 2023 р., 13:00
З початку року до обласної служби зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулося 23 000 осіб.
01 Червня, 2023 р., 15:03
Відповідно до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці навчання здійснюється закладами професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на освітню діяльність, за затвердженим Мінекономіки переліком професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.
24 Травня, 2023 р., 08:18
18 травня начальник Рокитнянського відділу Білоцерківської філії КОЦЗ Лариса ГЛЮЗА відвідала Рокитнянський професійний ліцей, де вкотре зустрілася з керівництвом Рокитнянського професійного ліцею Володимиром ПУСТОВІТОМ та його заступником Наталією ЇВЖИЧ.
24 Травня, 2023 р., 08:14
Цього року до Армії відновлення на території Рокитнянської громади долучилися 81 особа з числа тих, хто втратив роботу і звернувся за послугами до служби зайнятості у пошуках роботи.
23 Травня, 2023 р., 16:52
Ключове завдання Київської обласної служби зайнятості сьогодні - підтримати роботодавців та повернути до активної праці якомога більше наших громадян, в т.ч. шляхом виплати компенсацій за працевлаштування окремих категорій безробітних, яким складно знайти роботу.
17 Травня, 2023 р., 15:19
Нагадаємо, що питання надання суб’єктам малого підприємництва компенсації врегульоване Порядком компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця, затвердженим  постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338 (далі - Порядок).
15 Травня, 2023 р., 14:12
Один з пріоритетів служби зайнятості в умовах сьогодення - забезпечити інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у ринок праці та підприємництво. 
09 Травня, 2023 р., 13:21
З 29 квітня 2023 року розширено програми надання компенсацій для роботодавців, які працевлаштовують окремі категорії зареєстрованих безробітних.
08 Травня, 2023 р., 10:39
Київський обласний центр зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, безкоштовно отримати ваучер на навчання. Він дає право здобути новий фах або підвищити існуючу кваліфікацію, обравши одну із 70 затверджених професій та спеціальностей. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь