РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

19 Липня, 2023 р., 10:46
Рокитнянський відділ Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості інформує:
05 Липня, 2023 р., 15:51
Київський обласний центр зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, зробити ще один крок у своєму професійному розвитку – отримати документ, який дає право безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію, обравши одну із 123 затверджених професій та спеціальностей. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.
04 Липня, 2023 р., 08:52
Українцям, які втратили роботу, але мають бажання працювати на економічному фронті та своєю працею наближають нашу Перемогу, пропонується участь у проєкті "Армія відновлення", що дає можливість безробітному отримувати мінімальну заробітну плату й більше.
29 Червня, 2023 р., 16:08
28 червня 2023 року у Рокитнянській селищній раді відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати, детінізації відносин у сфері зайнятості населення, проведення інвентаризації землі та організації роботи з наповнення бюджету Рокитнянської селищної територіальної громади, у якому взяла участь начальник Рокитнянського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза.
28 Червня, 2023 р., 17:02
У співпраці з Рокитнянською селищною радою організовуємо та проводимо суспільно корисні роботи, залучаючи до них безробітних громадян.
26 Червня, 2023 р., 10:44
Щоб успішно працевлаштуватися або втриматися на робочому місці доводиться швидко пристосовуватися до динамічного темпу життя, вивчати нові технології, нове обладнання, нові процеси, а за певних обставин і зовсім змінювати свою професію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь