РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

02 Січня, 2023 р., 13:47
До Київського обласного центру зайнятості за допомогою в організації заходів у Центрах розвитку підприємництва звернулися 212 роботодавців. Протягом 2022 було проведено 189 заходів для 2092 безробітних осіб.
22 Грудня, 2022 р., 15:13
На сьогодні ми маємо дві армії: одна захищає Україну на фронті, інша - працює. І всі ті, хто своєю працею також наближають нашу Перемогу, складають “Армію відновлення”. Люди, які з різних причин залишились без роботи, можуть долучитись до цієї армії через виконання суспільно корисних робіт з відбудови країни. До "Армії відновлення" на Київщині долучилися вже 806 людей. Відповідні договори про організацію та оплату суспільно корисних робіт укладені з 66 комунальними підприємствами.
15 Грудня, 2022 р., 18:11
Завершується реалізація державної програми «єРобота». Вона спрямована на отримання мікрогрантів на стимулювання підприємницької діяльності — створення або розвиток власного бізнесу. Станом на 15 грудня 2022 року на отримання мікрогрантів всього подано 1578 заяв від жителів Київщини, які прагнуть започаткувати свій бізнес або розширити його.
13 Грудня, 2022 р., 16:47
Послугами служби зайнятості у січні-листопаді 2022 року скористалися 53,0 тис. осіб, в тому числі  40,6 тис. зареєстрованих безробітних громадян. 
09 Грудня, 2022 р., 13:55
Запрошуємо Вас долучатися до заходів Київського обласного центру зайнятості. Цього тижня на вебінарах і тренінгах ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, про ринок праці та актуальні вакансії, можливості професійного навчання тощо. Фахівці служби зайнятості нададуть дієві поради як скласти резюме, як успішно пройти співбесіду у роботодавця та багато іншої корисної інформації.
01 Грудня, 2022 р., 16:52
Ваучер на навчання - це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні  в  навчальних закладах чи в роботодавця.
28 Листопада, 2022 р., 09:40
Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас цікаві тренінги, зустрічі з роботодавцями та майстер-класи, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь