Міні-ярмарок вакансій ПрАТ "Миронівська птахофабрика" для безробітних осіб, які перебувають на обліку, та шукачів роботи Рокитянської ОТГ

Дата: 29.06.2023 16:03
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Сьогодні не так легко знайти роботу тим, хто проживає у сільській місцевості. Причини різні, одні з них - це сезонний характер роботи підприємств, обмежена транспортна доступність, рівень заробітної плати та ін.

27 червня 2023 року в Рокитнянському відділі Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій ПрАТ "Миронівська птахофабрика" для безробітних осіб, які перебувають на обліку, та шукачів роботи Рокитянської ОТГ.

Начальник відділу Лариса ГЛЮЗА ознайомили учасників ярмарку із ситуацією на ринку праці Рокитнянщини, презентувала активні програми служби зайнятості, ознайомила з актуальними вакансіями та рівнем заробітної плати, яку пропонують роботодавці громади.

Діана ФЕДОРЕНКО, фахівець з рекрутменту ПрАТ "Миронівська птахофабрика", з дислокацією у селі Степанці Черкаської області, презентував підприємство, актуальні вакансії, ознайомила шукачів роботи зі специфікою роботи, умовами та рівнем оплати праці, щомісячною премією продукцією, соціальними гарантіями працівників, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь