Інформаційний захід для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 29.06.2023 16:05
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

З початком вторгнення російських військ на територію України значна кількість громадян були змушені покинути свої домівки.

Вирішення питань щодо надання всілякої допомоги ВПО - першочергове завдання, яке знаходиться в пріоритеті усіх державних структур, в тому числі і служби зайнятості.

27 червня 2023 року у Рокитнянський відділ Білоцерківської філії КОЦЗ за участю представників Благодійного фонду "Право на захист" відбувся інформаційний захід для внутрішньо переміщених осіб.

Юристи Анастасія та Андрій розповіли, що Благодійний фонд "Право на захист" надає безоплатну допомогу з питань, пов’язаних із внутрішнім переміщенням, соціального захисту громадян вказаної категорії, тощо.

Фонд не обмежується лише консультуванням, але також надає послуги складання юридичних документів, супроводом і представництвом громадян, у тому числі в судах України.

У ході консультування присутнім роз’яснено правові та організаційні засади щодо виду, розміру, порядку та умов отримання компенсацій за пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Завідувач сектору "Рокитнянське бюро правової допомоги" Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія ГОРЬОВА також ознайомила з послугами, які надає Бюро внутрішньо переміщеним особам.

Начальник Рокитнянського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза розповіла про послуги служби зайнятості та активні програми, якими можуть скористатися ВПО, зокрема, це послуги з працевлаштування, професійне навчання та отримання ваучерів, набуття статусу зареєстрованого безробітного, участь у суспільно корисних роботах, отримання грантів для створення або розвитку власної справи, надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування ВПО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь