РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

17 Жовтня, 2022 р., 17:10
Служба зайнятості постійно розширює можливості для вдосконалення співробітництва з роботодавцями та іншими учасниками ринку праці, успішного працевлаштування громадян та задоволення потреб своїх клієнтів.
13 Жовтня, 2022 р., 13:41
Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення  або розвиток власного бізнесу.  Київська обласна служба зайнятості  запрошує усіх, хто має бізнес-ідею та бажає її втілити, подати заявку для отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Розмір гранту - від 50 тис. до 250 тис. грн.
05 Жовтня, 2022 р., 14:29
Для стимулювання розвитку підприємництва, підтримки малого та середнього бізнесу у Києво-Святошинському районному, Білоцерківському міськрайонному, Броварському міськрайонному центрах зайнятості  та Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості працюють Центри розвитку підприємництва - сучасна технологія єдиного середовища підтримки всіх бажаючих започаткувати та розвивати власну справу.
03 Жовтня, 2022 р., 13:20
З 1 липня стартувала програма "єРобота", заявку на безповоротний грант для власної справи можна подати через Дію. 
30 Вересня, 2022 р., 11:51
Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.  Ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, можливості професійного навчання та започаткування власної справи.
28 Вересня, 2022 р., 16:57
Київська обласна служба зайнятості пропонує для зареєстрованих безробітних безкоштовні послуги з професійного навчання, згідно законодавства, усім, кому потрібно отримати гідну роботу, розвинути необхідні навички, підвищити рівень своєї кваліфікації, змінити професію або опанувати нову.
27 Вересня, 2022 р., 12:02
Підвищити стандарти та вийти на новий рівень забезпечення підприємств кадровим потенціалом пропонують у обласній службі зайнятості. Зокрема це:
23 Вересня, 2022 р., 12:37
Пошук роботи - це важка праця. Той, хто хоче знайти роботу швидко, повинен бути готовий до виконання певних покрокових завдань, які будуть поєднуватися у ланцюжок на шляху до омріяного місця роботи.  Служба зайнятості пропонує свою допомогу в цій нелегкій діяльності. Якщо ви хочете більше дізнатися про технології пошуку роботи, нюанси та особливості працевлаштування, про певну поведінку на ринку праці, завітайте на наші семінари та тренінги. Знання, які ви отримаєте на наших заходах будуть вам корисні на різних етапах пошуку роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь