РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

24 Червня, 2022 р., 18:22
Міністерство економіки України започаткувало програму релокації підприємств з територій, де ведуться активні бойові дії. Понад 600 роботодавців перемістили бізнес на відносно безпечні території, щоб і надалі працювати та надавати робочі місця.
24 Червня, 2022 р., 18:21
Окрім робітничих професій, які можна здобути в ЦПТО, а їх понад 95 - https://is.gd/kmt2T4, маємо унікальні пропозиції, які точно будуть актуальними на ринку праці зараз.  Оператор дронів  Професійне навчання відбувається для потреб аграріїв і промисловців. Слухачі опанують як теоретичний матеріал про типи безпілотних літальних апаратів, так і практичні навички роботи з ними.  Де здобути навички: Полтавський центр ПТО ДСЗ, Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ, Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ  Монтажник віконних та дверних конструкцій. Ізолювальник з термоізоляції  Українські будинки мають бути затишними, теплими та ошатними. Уже зараз в деокупованих регіонах є потреба в спеціалістах з монтажу металоконструкцій.  Де здобути часткову кваліфікацію: Львівський центр ПТО ДСЗ, Одеський ЦПТО, Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. 
24 Червня, 2022 р., 18:19
Київський обласний центр зайнятості продовжує підтримувати громадян, які були змушені залишити рідні домівки та переїхали до Київської області з початком воєнних дій на території України.
24 Червня, 2022 р., 18:18
22 червня 2022 року у Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій ТОВ "АПК "НАСТАШКА", у якому взяли участь 32 пошукачі роботи.
24 Червня, 2022 р., 16:51
Не можуть бути визнані безробітними:
24 Червня, 2022 р., 16:50
Термін “підходяща робота” визначений чинним трудовим законодавством.
24 Червня, 2022 р., 16:49
З початку 2022 року 2500 роботодавців звернулись до Київської  обласної служби зайнятості та запропонували 9000 вакансій шукачам роботи Київщини.
13 Червня, 2022 р., 10:08
До 20 червня 2022 року українські стартапи, що займаються дружніми до довкілля проєктами, можуть подати заявку на участь у найбільшому в світі змаганні «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь