РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

01 Червня, 2022 р., 09:56
Київський Обласний Центр Зайнятості продовжує активну співпрацю з роботодавцями Київщини та допомагає їм у підборі підходящих працівників.
01 Червня, 2022 р., 09:54
Вакансії, які подають роботодавці до служби зайнятості, можна отримати у тому центрі зайнятості, в якому ви зареєстровані, переглянути на сайті Київської обласної служби зайнятості за посиланням https://kir.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy або на телеграм-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості" https://t.me/worknowdcz
01 Червня, 2022 р., 09:48
Безробітний – це особа віком від 15 до 70 років, яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів як джерела існування, готова та здатна приступити до роботи. Такий статус потрібно отримати офіційно, звернувшись до центру зайнятості з необхідним пакетом документів.
01 Червня, 2022 р., 09:44
Забезпечити роботою українців в умовах війни можливо, лише працюючи злагоджено, об’єднавши зусилля всіх зацікавлених сторін - бізнесу, держави та шукачів роботи.
16 Травня, 2022 р., 13:41
Постановою КМУ від 20 березня 2022 № 331 визначений Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
16 Травня, 2022 р., 13:40
Мета грантової програми: допомогти підприємствам, які переїхали з постраждалих від війни територій, задля відновлення та/або підтримки виробництва, надання послуг зі збереження економічного потенціалу України та постачання критично важливих товарів і послуг, необхідних українцям та Збройним Силам України.
16 Травня, 2022 р., 13:39
Якщо на час подання заяви про призначення/поновлення статусу безробітного або виплати допомоги ви маєте статус внутрішньо переміщеної особи, але ще перебуваєте в трудових відносинах, вам необхідно особисто подати до центру зайнятості заяву та лист-повідомлення про їх припинення.   Завантажити примірні форми заяви про припинення трудових відносин (іншого виду зайнятості) та листа-повідомлення можна на сайті Державної служби зайнятості https://is.gd/aL44pu або прикріплений файл  з цього повідомлення.
11 Травня, 2022 р., 16:47
Відтепер ви зможете подавати заяви про надання чи поновлення статусу безробітного, про призначення чи поновлення допомоги по безробіттю також через наш
11 Травня, 2022 р., 16:45
Перевага - соціальним підприємствам та бізнесам, господарська діяльність яких сприяє задоволенню нагальних соціальних потреб українців (харчування, одяг, житло, послуги доставки, медичні та реабілітаційні послуги тощо) в умовах воєнного і пост-воєнного стану.
11 Травня, 2022 р., 16:44
Завдяки нашому чат-боту @DCZWorkNowBbot ви тепер можете самостійно оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь