РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

20 Квітня, 2022 р., 11:23
Нарахування допомоги по безробіттю залежить від страхового стажу, середньої заробітної плати (доходу) за останнім місцем роботи та статті звільнення.
20 Квітня, 2022 р., 11:21
Як роботодавцю отримати 6500 грн? - роботодавець має перебувати на обліку в контролюючих органах, як платник ЄСВ; - розмір заробітної плати найманого працівника за місяць повинен бути не нижче мінімальної заробітної плати; - роботодавець повинен подати податкову звітність за IV квартал 2021 року або фінансову звітність за 2021 рік. Для отримання компенсації витрат, не раніше ніж через п’ять календарних днів, з дня працевлаштування особи роботодавець має подати Центру Зайнятості за місцезнаходженням роботодавця наступні документи: 1. Заяву на отримання компенсації. 2. Копію наназу про працевлаштування особи. 3. Трудовий договір (контракт), гіг-контракт. 4. Відомості про працівників, які є застрахованими особами: прізвище, ім’я, по батькові; реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта. 5. Копію довідки про взяття на облік ВПО. Детальніше за посиланням https://is.gd/uuLYsy  
20 Квітня, 2022 р., 11:20
Відповідно до Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" встановлено спрощену процедуру реєстрації як безробітних, умови призначення, терміни та розмір виплати допомоги по безробіттю.
20 Квітня, 2022 р., 11:19
Щоб ваша дитина, обравши професію, у майбутньому мала гідну роботу та отримувала задоволення від своєї професійної діяльності, потрібно:
20 Квітня, 2022 р., 11:17
Програма сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з числа зареєстрованих безробітних, яка включає:
20 Квітня, 2022 р., 11:11
На підставі постанови КМУ 282-р від 12 квітня 2022 року уряд своїм розпорядженням виділив з резервного фонду Держбюджету 200 млн грн. на виплату роботодавцям компенсації за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб. Відповідний механізм сприятиме відновленню економічної активності, підтримці вимушених переселенців та запобігатиме безробіттю.
20 Квітня, 2022 р., 11:10
Актуальні вакансії Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості станом на 20.04.2022 року:
20 Квітня, 2022 р., 11:08
 Шановні клієнти! Ми зібрали всю актуальну інформацію у сфері трудових відносин  @TrudEconomBot - чат-бот Міністерства економіки України з питань організації трудових відносин, зокрема в період дії воєнного стану.  Розгорнуті відповіді на поширені питання: https://bit.ly/3DSffDM  @ask_sls_bot - у цьому чат-боті за розділами консультації з питань, що найбільше цікавлять громадян, які звертаються по допомогу до Державної служби України з питань праці.  Якщо ви не знайшли відповідь на питання, яке вас цікавить, надішліть його за посиланням - https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfOpZrCeZyn9N.../viewform  Найближчим часом Ви отримаєте фахову відповідь.  Інформація для клієнтів Державної служби зайнятості - шукачів роботи і для роботодавців- вакансії, професійне навчання, підбір персоналу, законодавчі матеріали, контакти та адреси центрів зайнятості  @DCZWorkNowBbot.  
20 Квітня, 2022 р., 11:07
Усі пропозиції роботи тут: dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь