Послугами служби зайнятості у січні-вересні 2022 року скористалися 1118 мешканців Рокитнянської громади, які шукали роботу. Із них 792 особи мали статус безробітних громадян.

Дата: 27.10.2022 16:13
Кількість переглядів: 155

Фото без описуУ період воєнного стану ряд товариств призупинили свою діяльність та звільнили працівників.

Основна причина призупинення діяльності промислових підприємств-відсутність ринків збуту виробленої продукції. У свою чергу це призвело до збільшення кількості звернень звільнених працівників до служби зайнятості.

Але за 9 місяців 2022 року 90 роботодавців надали інформацію про потребу в працівниках. Загальна чисельність актуальних вакансій становить 396 одиниць, з них 291 укомплектовано.

Рівень укомплектування вакансій становить 73,5%.

За сприяння служби зайнятості роботу знайшли 369 осіб, з них 264 безробітних.

Проходили професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації 33 безробітних, з них 30 осіб працевлаштовано. Професійне навчання проводиться за професіями, що користуються найбільшим попитом на ринку праці та під замовлення роботодавців.

У січні-вересні заключено 3 договори на проведення оплачуваних громадських  робіт з КП "Рокинеблагоустрій".

На оплачувані громадські та тимчасові роботи залучено 31 безробітну особу. На проведення таких робіт фактично використано 206,3 тис. грн, з бюджету Рокитнянської ТГ та із Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Упродовж  періоду з 24.02.2022 по 30.09.2022 скористалися послугами філії  48 внутрішньо переміщених осіб. Працевлаштовано за направленням служби зайнятості 9 осіб. 4 роботодавцям надано компенсацію  витрат на оплату праці за 4-ох працевлаштованих осіб з числа внутрішньо переміщених осіб.

Також жителі громади скористалися Програмою Уряду в рамках проєкту Єробота з отримання мікрогрантів для започаткування чи розвитку власного бізнесу.

Станом на 01.10.2022 року на обліку в службі зайнятості перебуває 290 осіб з числа незайнятих та зайнятих трудовою діяльністю громадян, що шукають роботу, з них 221 особа має статус безробітного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь