ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

Дата: 17.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

14 липня у Рокитнянському відділі Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості відбувся другий міні-ярмарок вакансій на замовлення ПрАТ "Миронівська птахофабрика", що у селі Степанці Черкаської області.

Фахівці з підбору персоналу підприємства Діана та Маріанна ознайомили присутніх із технологією виробництва, видами виконуваних робіт, умовами роботи, графіком роботи, рівнем заробітної плати, трансфер до місця роботи та у зворотньому напрямку, маршрутом.

Проводився запис та анкетування бажаючих працювати на підприємстві. Безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання та подякували роботодавцю за приділену увагу.

Начальник Рокитнянської відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза відзначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватися з шукачами роботи, а зацікавлені у пошуку роботи - отримати відповіді на усі питання, які їх цікавлять.

Додатково інформуємо:

Із смт Рокитне до місця роботи є маршрут через села Бакумівка, Шарки, Ольшаниця та ін. Також заплановано відкриття маршруту через села Троїцьке, Острів, Синява.

Тож, якщо вас зацікавила дана пропозиція із заробітною платою від 20 000 грн., звертайтеся до нас за адресою: вул. Незалежності, 1б, смт Рокитне або телефонуйте (пн-пт, з 09.00 до 16.00 год): (097) 097 50 92, (063) 554 86 24, 050 488 54 79


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь