Зустріч з роботодавцем

Дата: 19.07.2023 10:52
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Зустріч з роботодавцем – це завжди про співпрацю, спільні домовленості, про створення робочих місць, сприяння працевлаштуванню населення, реалізацію активних програм служби зайнятості.

13 липня начальник Рокитнянського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза та заступник начальника відділу Валентина Коваленко зустрілися з керівником КНП "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" Валентиною Жарко.

У центрі уваги зустрічі – нові програми підтримки роботодавців, новації у розрізі компенсаційних виплат, спрямовані на працевлаштування безробітних громадян, надання компенсацій на оплату праці працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб, отримання ваучера на навчання та організація проведення суспільно корисних робіт.

Обговорили потребу лікарні у забезпеченні персоналом. Наразі заклад потребує монтажника санітарно-технічних систем устаткування та інженера з програмного забезпечення.

За результатами зустрічі домовились про подальшу співпрацю між службою зайнятості та роботодавцем з питання підбору якісного персоналу з урахуванням нагальних потреб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь