КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

24 Квітня, 2023 р., 09:43
Вимірювання артеріального тиску - добре відома і, на перший погляд, нескладна медична маніпуляція. Однак, дослідження свідчать, що 7 з 10 вимірювань в домашніх умовах виконуються із значними похибками і це пов’язано з недотриманням певних правил.
24 Квітня, 2023 р., 09:35
Кір - це надзвичайно заразне та серйозне захворювання, особливо для маленьких дітей та вагітних жінок. Ліків від цього захворювання не існує.
20 Квітня, 2023 р., 14:24
У Національній службі здоров'я України нагадують, що перелік захворювань, за якими українці отримують безоплатні ліки – розширено. Саме тому пацієнтам необхідно знати до якого лікаря звертатись за рецептом:
10 Квітня, 2023 р., 10:53
Сказ - це гостре особливо небезпечне вірусне захворювання усіх теплокровних тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу (англ. Rabies virus). Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.
10 Квітня, 2023 р., 09:30
У програму “Доступні ліки” входять 486 лікарських засобів за такими напрямами: серцево-судинні захворювання; діабет ІІ типу; хронічні хвороби нижніх дихальних шляхів; інсуліни; розлади поведінки і психіки та епілепсія; нецукровий діабет, хвороба Паркінсона, імуносупресивні препарати.
07 Квітня, 2023 р., 09:23
Курс "Активне виявлення, супровід та лікування туберкульозу на первинній ланці" пройшов у місті Ужгород. У навчанні взяли участь лікарі з Київської та Львівської області.
07 Квітня, 2023 р., 09:00
Приїзд консультанта медичної інформаційної системи (МІС) до нашого закладу завжди радо чекають наші медичні працівники. Як завжди, жваво йде обговорення, у лікарів та медичних сестер багато питань. Медична інформаційна система автоматизує роботу закладу охорони здоров‘я, лікаря, лабораторії, стаціонару, ведення електронних медичних карток. Система має зручний та зрозумілий інтерфейс, допомагає формувати звіти, має вбудований конструктор бланків і форм медичних документів та функціонал для роботи за програмою медичних гарантій з Національною службою здоров'я України (НСЗУ).
03 Квітня, 2023 р., 16:19
Не гай на хворобу час, який можна провести з близькими

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь