КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

08 Травня, 2023 р., 13:19
Виробнича нарада з представниками Миронівської філії ДУ Київський ОЦКПХ МОЗ щодо координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році (з метою підготовки матеріалів до засідання міжвідомчого оперативного штабу КОДА).
08 Травня, 2023 р., 13:14
Дирекція КНП "Рокитнянський Центр ПМСД" висловлює щиру вдячність працівникам, які залучені до суспільно-корисних робіт службою зайнятості (Рокитнянський відділ Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості), за те, що виконують вказані роботи на території амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Телешівка.
05 Травня, 2023 р., 11:16
Зберігання вакцин та забезпечення дотримання ходового ланцюга - це надважливе питання, особливо під час військового стану та відключення світла.
05 Травня, 2023 р., 11:13
Перші дні роботи лікаря ЗПСМ Сторощук Світлани Вікторівни в амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Телешівка.
05 Травня, 2023 р., 10:52
КНП "Рокитнянський Центр ПМСД" уклав договора з Національною службою здоров'я України на деякі пакети медичних послуг, а саме:
02 Травня, 2023 р., 13:28
Територія навколо амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Телешівка - упорядковується.
02 Травня, 2023 р., 13:11
Імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців залежить від рівня охоплення щепленнями в країні. Вакцинація повинна і завжди залишається пріоритетом держави і суспільства, особливо це актуально в умовах воєнного стану. Символічно, напередодні Європейського тижня імунізації 2023 в Україні,  запущено в роботу Національний портал з імунізації https://vaccine.org.ua 
02 Травня, 2023 р., 13:04
Телешівська амбулаторія ЗПСМ від сьогодні з лікарем!
01 Травня, 2023 р., 21:30
Меланома – це злоякісне новоутворення шкіри. Одне з найбільш небезпечних захворювань серед усіх ракових захворювань шкіри, оскільки розповсюджується через лімфу і кров майже в усі органи. Пухлина локалізується здебільшого в шкірі, значно рідше - в сітківці ока, на слизових оболонках тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь