КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

30 Травня, 2023 р., 14:04
КНП "Рокитнянський Центр ПМСД" співпрацюючи з Рокитнянським відділом Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості виконує роботи щодо благоустрою території амбулаторії ЗПСМ села Телешівка. Суспільно-корисні роботи тривають, а саме: заготівля дрів для опалення фельдшерсько - акушерських пунктів, косіння трави, обрізка дерев, благоустрій приміщень амбулаторії та прилеглої території.
29 Травня, 2023 р., 10:15
КНП «Рокитнянський Центр ПМСД» приймає участь в пілотному проекті «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується міжнародною організацією РАТН.
29 Травня, 2023 р., 10:07
КНП "Рокитнянський Центр ПМСД" співпрацюючи з Рокитнянським відділом Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості по благоустрою території амбулаторії ЗПСМ села Телешівка проводить заготівлю дрів для опалення наших сільських закладів, а саме - фельдшерсько акушерських пунктів.
29 Травня, 2023 р., 09:57
Лікар-педіатр КНП "Рокитнянський Центр ПМСД" Носир Тетяна Василівна прийняла участь у тренінгу "Організація та надання медичних та психосоціальних послуг у випадку гендерного насильства", який має на меті посилення спроможності медичних фахівців надавати якісні медичні послуги, психологічну підтримку та послуги з перенаправленням постраждалих від гендерно зумовленого насильства в тому числі домашнього та сексуального насильства в умовах збройного конфлікту.
29 Травня, 2023 р., 09:53
Вимірювання тиску – не така проста справа, як багато хто вважає.
29 Травня, 2023 р., 09:49
Кожен третій дорослий українець має підвищений артеріальний тиск – артеріальну гіпертензію або іншими словами гіпертонічну хворобу. Через високий тиск зростає ризик розвитку мозкового інсульту, інфаркту міокарда, серцевої чи ниркової недостатності. У світі підвищений артеріальний тиск спричиняє близько 7,5 мільйонів смертей щороку.
29 Травня, 2023 р., 08:51
Всі заклади первинної ланки, які підписали договір з НСЗУ на пакет послуг «Супровід та лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги», надають такі безоплатні послуги:
25 Травня, 2023 р., 11:25
Робочі будні в амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Житні Гори.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь