ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14 Липня, 2021 р., 12:14
Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд по смт. Рокитне та у села Телешівка, Запруддя. Було відвідано 7 сімей, а саме: сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах та багатодітні родини.
29 Червня, 2021 р., 15:19
До Центру соціальних служб в телефонному режимі надійшло повідомлення про те,  що в одній із сімей знаходиться нетвереза мати з малолітньою дитиною. Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено екстрений виїзд, але інформація не підтвердилась.
24 Червня, 2021 р., 15:32
Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд у села Синява, Бушево, Ольшаниця. Відвідано 5 сімей, а саме: сім’ї де проживають особи з інвалідністю, опікунські сім’ї та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.
22 Червня, 2021 р., 09:34
19 червня з 21:00 по 01.00 годин головним спеціалістом служби у справах дітей та сім'ї Рокитнянської селищної ради Грижак Юлією спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Білоцерківсьгого РУП Дідик Діаною проведено рейд "Нічне селище" з метою попередження підліткової злочинності, дитячої бездоглядності та безпритульності, своєчасного виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
18 Червня, 2021 р., 11:20
У зв’язку з повідомленням з урядової «гарячої лінії» про насильницькі дії по відношенню до малолітньої дитини, було здійснено екстрений виїзд працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради.
18 Червня, 2021 р., 10:00
Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд в села Синява, Бирюки, Насташка, Острів, Троїцьке. Відвідано 8 сімей, а саме: багатодітні родини, внутрішньо переміщену сім’ю, родину де проживає особи з інвалідністю, опікунські родини та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.
15 Червня, 2021 р., 14:51
Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд по смт.Рокитне та село Ольшаниця. Відвідано 9 сімей, а саме: багатодітні родини, сім’ї в яких виховуються діти-сироти, особи з інвалідністю, опікунські родини та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.
14 Червня, 2021 р., 10:47
Все, що трапляється у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах не висвітлюється на загал - така інформація конфіденційна і не підлягає розголосу. Якщо це насильство в сім’ї, невиконання батьківських обов’язків, зловживання батьками спиртними напоями   - найперше страждають діти. Всі свої сили треба спрямувати на полегшення дитячої долі, забезпечення законних прав та інтересів дітей. 
10 Червня, 2021 р., 15:32
Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради разом з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд у села Калинівка, Телешівка, Запруддя, Савинці, Житні гори, де було відвідано 8 сімей, багатодітні родини та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах. 
10 Червня, 2021 р., 09:26
Відповідно до звернення був здійснений екстрений виїзд заступника селищного голови Олександра Конопчука та працівників Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради в сім’ю N, на яку надійшло повідомлення про те, що дитина незабезпечена одягом та продуктами харчування. Під час відвідування даної сім’ї було з’ясовано, що дитина проживає у належних умовах, забезпечена одягом, іграшками, дитячими розвиваючими книжками та продуктами харчування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь