Протягом тижня працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснено планові виїзди по селищу Рокитне та в села Нова Маківка, Маківка, Телешівка, Запруддя, Першотравневе, Луб’янка.

Дата: 29.10.2021 18:00
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Було відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, родини з новонародженими дітьми, а також одиноку особу з інвалідністю.

Працівники Центру соціальних служб продовжують роботу з сім’ями, які в період опалювального сезону використовують для обігріву осель тверде паливо.  Такі родини попереджені про техніку безпеки та правила поводження з відкритим вогнем. 

Фото без опису

Під час відвідування сімей з немовлятами було проведено бесіду про дотримання температурного режиму в оселі, перевірено наявність твердого палива. Проведено огляд ремонтних робіт у частині будинку де проживає мати з інвалідністю, яка нещодавно народила дитину.

Фото без опису

Матері, яка має громадянство іншої держави надано консультацію щодо оформлення необхідних документів для отримання Українського громадянства. Також було рекомендовано отримати посвідчення багатодітної родини задля можливості використання пільг, як багатодітна сім’я, в межах чинного Законодавства.

Фото без опису

Особу з інвалідністю  доправили у Телешівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини для отримання другої дози вакцинації проти Covid-19. Фахівці Центру продовжують збір документів для влаштування даної особи у спеціалізований заклад для лікування та постійного проживання.

Фото без опису

За результатами відвідування деяких сімей, які не дотримались раніше наданих рекомендацій, подано листи на розгляд комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області про доцільність проживання малолітніх дітей в таких родинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь