Протягом тижня працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснено планові виїзди по селищу Рокитне та в села Ольшаниця, Насташка, Острів, Троїцьке.

Дата: 05.11.2021 10:11
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

Було залучено для спільного виїзду у деякі сім’ї головного спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї, а також педіатра  Центру первинної медико-санітарної допомоги. Було відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, родини з новонародженими дітьми, а також сім’ї опікунів.

Фото без опису

Відповідно до п.7 Постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»,  у зв’язку з введенням червоного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Київський області, у разі виявлення  дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, випадків жорстокого поводження з ними, виникнення безпосередньої загрози життю або здоров’ю дитини необхідно своєчасно інформувати про них Центр соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Фото без опису

Задля своєчасного виявлення сімей та забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах Центром соціальних служб було направлено відповідні запити до старостатів нашої громади.

Фото без опису

Під час відвідування сімей з немовлятами було проведено бесіду про дотримання температурного режиму в оселі. За місцем проживання залученим педіатром було проведено огляд стану здоров’я новонародженої дитини. Працівниками Центру соціальних служб було доправлено матір з інвалідністю разом з новонародженою дитиною для детального огляду стану здоров’я дитини у Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги.

У сім’ях, на які надійшли повідомлення зроблено оцінку потреб сім’ї/особи, а також складено акти рівня безпеки дітей. З такими родинами робота продовжується.

В родинах, яким надавались рекомендації щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм у будинку перевірено дотримання даних рекомендацій.

Здійснено оцінку потреб дитини, яку тимчасово влаштовано до родичів за рішенням начальника Служби у справах дітей Боярської міської ради. Родичам рекомендовано створити повноцінні умови для проживання, навчання та виховання дитини. Відокремити місце для догляду за свійською худобою та впорядкувати подвір’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь