ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 Червня, 2022 р., 14:21
16 червня 2022 року в рамках проекту «Сімейний патронат: запровадження кращих практик альтернативного догляду дітей, які тимчасово залишилися без батьківського піклування» відбувся один з завершаючих етапів навчання кандидатів у патронатні вихователі двох жителів Рокитнянської селищної територіальної громади. Послуга патронату має надаватися на високому професійному рівні. Особи, які виявили бажання стати патронатними вихователями (кандидати у патронатні вихователі), мають відповідати визначеним законодавством вимогам, а також пройти спеціальне навчання.
08 Червня, 2022 р., 14:00
Жорстока, звірська війна російської федерації проти усіх українців призвела до жахливих наслідків. Масові вбивства та зґвалтування, насильницьке вивезення людей, у тому числі дітей, за кордон, викрадення людей, роз’єднані сім’ї, втрачене та зруйноване майно, втрата доходів – це та реальність, з якою зіштовхнулось українське суспільство. Одними з найбільш вразливих категорій населення в такій ситуації – є жінки, діти, особи з інвалідністю та інші.
01 Лютого, 2022 р., 16:40
Пріоритетом  роботи  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області  є створення сприятливих умов для необхідного розвитку сім’ї та підвищення її життєвого рівня, у наданні соціальної допомоги сім’ям/особам, які перебувають в складних життєвих обставинах, багатодітним сім’ям, молоді, дітям-сиротам та дітям, які залишились без батьківського піклування. Надається психологічна допомога членам сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, у тому числі       учасникам АТО/ООС , сім’ям учасників АТО/ООС та внутрішньо перемішеним особам. З метою встановлення статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів здійснюється оцінки потреб  внутрішньо переміщених сімей. 
21 Січня, 2022 р., 14:44
Гендерна рівність – один з найважливіших аспектів життя в демократичних країнах, де жінки і чоловіки отримують рівні можливості та обов’язки в різних сферах життя. Незалежно від статі громадянам надаються однакові права при працевлаштуванні, вони успішно поєднують сімейне життя і кар’єру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь