ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

08 Лютого, 2023 р., 15:37
В зв’язку з суттєвим зниженням температури повітря працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області здійснили виїзд по сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, та перебувають в групі ризику щодо дотримання температурного режиму в приміщеннях.
23 Листопада, 2022 р., 19:22
На тижні працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  здійснили виїзд в сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, що проживають  на території Рокитнянської громади а саме: смт Рокитне, с. Телешівка, с. Запруддя.
05 Жовтня, 2022 р., 14:40
На цьому тижні працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  здійснили виїзди в сім’ї – опікунів та   сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Що проживають  на території Рокитнянської громади а саме: смт Рокитне, Рокитне – 2,  с. Синява.
08 Вересня, 2022 р., 13:01
Київським обласним центром соціальних служб розпочинається планове онлайн-навчання для фахівців із соціальної роботи центрів соціальних служб територіальних громад, які надають  соціальні послуги сім’ям та дітям. Фахівці із соціальної роботи Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області такі навчання проходять для підвищення кваліфікації задля якісного надання соціальних послуг жителям своєї громади.
17 Серпня, 2022 р., 16:06
На виконання Програми соціального супроводу сімей, які опинилися  у складних життєвих обставинах, на 2021-2024 роки до початку навчального року Центр соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району привітав дітей початкових класів, що виховуються в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.
16 Серпня, 2022 р., 15:57
У Центрі соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області 16.08.2022 відбулось засідання круглого столу щодо безоплатної правової допомоги та медіації в інтересах дитини. У засіданні взяли участь працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району під головуванням директора Центру соціальних служб Інни Вікторівни Щербанюк. В засідання круглого столу прийняла участь Горьова Юлія Володимирівна, завідувачка сектору «Рокитнянське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Білоцерківського МЦ з надання БВПД.
15 Серпня, 2022 р., 13:21
За повідомленням працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району в вечірній час  було здійснено  виїзд в сім’ю, де діти бездоглядні та просять їжу по сусідам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь