ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19 Серпня, 2021 р., 17:16
Фахівцем із соціальної роботи Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради який безпосередньо веде напрямок роботи з сімейними формами виховання,  прийомними – батьками, опікунами та піклувальниками. Відвідано опікунські сім’ї, та дитячий будинок сімейного типу.
19 Серпня, 2021 р., 16:01
Працівником Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд  по смт Рокитне. Відвідано сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.
04 Серпня, 2021 р., 15:52
До Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради надійшло повідомлення про молоду родину з малолітніми дітьми, яка опинилась у складних життєвих обставинах та потребує сторонньої допомоги. Психологом Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно із старостою села Житні гори було здійснено виїзд за вказаною адресою.
04 Серпня, 2021 р., 14:00
З метою попередження рецидивної злочинності серед неповнолітніх та осіб молодіжного віку, які вчинили правопорушення, корекції соціальної поведінки та з метою надання соціальних послуг неповнолітнім та їх родинам, психолог Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з психологом Рокитнянського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київський області, здійснили спільний виїзд у сім’ї нашої громади. Було відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та сім’ї де неповнолітніми було скоєно правопорушення або кримінальний проступок.
28 Липня, 2021 р., 16:41
Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд по селищу Рокитне та в села Калинівка, Першотравневе, Ольшаниця. Відвідано сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах, опікунські родини та багатодітні сім’ї. 
26 Липня, 2021 р., 16:15
Психолог — це фахівець, який займається вивченням духовного життя і законів корекції поведінки людини, що використовує ці знання для надання допомоги людям і для поліпшення їхнього життя і самопочуття. Відразу хочеться уточнити, психолог — це не лікар. Психолог отримує свою освіту з дисципліни «Психологія». Лікарі, які отримали диплом в медичних навчальних закладах — це психіатри і психотерапевти.
21 Липня, 2021 р., 17:37
Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради та за участю працівника ювенальної превенції національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1 було здійснено плановий виїзд по селищу Рокитне та в село Синява. Відвідано сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах. 
20 Липня, 2021 р., 16:41
Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд  у села Насташка та Острів. Було відвідано 5 сімей, а саме: сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах та багатодітні родини. 
16 Липня, 2021 р., 11:49
Надійшло повідомлення від Урядової «гарячої лінії» про те, що в одній із сімей села Савинці дитина потерпає від насильства. Здійснено виїзд за вказаною адресою працівником  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь