Працівники центру соціальних служб відвідали родини нашої громади

Дата: 14.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 363

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради проводиться робота з родиною, де основною проблемою було те, що батько зловживає алкогольними напоями. В ході роботи з сім’єю, батько усвідомив необхідність лікування від алкогольної залежності. Цього тижня  він звернувся до профільного спеціаліста та пролікувався. Наразі робота з родиною продовжується задля налагодження внутрішньо сімейних відносин та покращення  емоційних контактів з найближчими родичами.

До Центру соціальних служб в телефонному режимі надійшло повідомлення від сусідів про те, що батьки багатодітної родини знаходяться в стані алкогольного сп’яніння та вчиняють сварки в присутності малолітніх дітей. Працівники Центру спільно з головним спеціалістом Служби у справах дітей та сім’ї терміново відвідали дану сім’ю. В ході виїзду було з’ясовано, що мати не має видимих ознак вживання алкоголю, продукти харчування в достатній кількості, старші діти в навчальному закладі. Інформація щодо даної родини не підтвердилася. З батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за неналежне  виконання батьківських обов’язків.

В одній із відвіданих родин батькам, які чекають на народження дитини, було рекомендовано вчасно звертатися за медичною допомогою, а також дотримуватись графіку відвідування профільного спеціаліста. Підготувати кімнату з необхідними речами для новонародженої дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь