Протягом тижня працівниками Центру соціальних служб здійснено планові виїзди по селищу Рокитне та в села Житні гори, Нова Маківка, Маківка, Телешівка.

Дата: 12.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Було залучено для спільного виїзду у деякі сім’ї головного спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради. Було відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, одиноку особу з інвалідністю, багатодітні сім’ї, родини з новонародженими дітьми, а також сім’ї, про які надійшли повідомлення.

Фото без опису

У сім’ях, на які надійшли повідомлення зроблено оцінку потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2008 року № 1005.Також під час виїзду було виявлено родину про яку повідомили в усній формі.

Фото без опису

Працівниками Центру було з’ясовано, що батьки разом з малолітньою дитиною проживають на території нашої громади нещодавно. Їм було рекомендовано звернутися до амбулаторії загальної практики сімейної медицини за місцем проживання для укладення декларації. Зі слів матері, дитина за станом здоров’я потребує медичного обстеження у профільного медичного фахівця. З такими родинами робота продовжується.

Фото без опису

Під час відвідування сімей з немовлятами в одній із родин, де мати новонародженої дитини має інвалідність, було з’ясовано, що малюк має підвищену температуру тіла, про що було негайно повідомлено дитячого лікаря.

Фото без опису

В родинах, яким надавались рекомендації щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм у будинку перевірено дотримання даних рекомендацій. 

Фото без опису

Під час відвідування одинокої особи з інвалідністю її було повідомлено про те, що збір документів для поміщення у спеціалізований заклад для подальшого перебування на стадії завершення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь