Проведено профілактичні заходи на тему: "Правопорушення"

Дата: 28.03.2024 16:03
Кількість переглядів: 60

Фото без описуПрацівником центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з інспекторкою сектору ювенальної превенції Рокитнянського відділення поліції  було проведено профілактичні заходи в дитячому будинку сімейного типу Хохич В.В. та Петренко Л.В., дитячому будинку сімейного типу Родних Н.М. та в прийомній сім’ї Родного І.Р., які проживають на території Рокитнянської селищної територіальної громади. В ході зустрічі  працівники разом з дітьми-вихованцями обговорювали тему «Правопорушення».

Із початком весняних канікул у школярів з'являється більше вільного часу. З метою попередження нещасних випадків, травматизму та недопущення створення різних неприємних ситуацій дітей-вихованців ознайомили із правилами дорожнього руху, протипожежної безпеки,  дотриманням правил безпеки біля водойм, користуванням електроприладами та з обов'язковим їх дотриманням. Також провели профілактичні бесіди щодо обмеження перебування неповнолітніх у вечірній, нічний час на вулицях без супроводу дорослих та недопущення вживання алкогольних напоїв і тютюнових виробів. У разі виявлення дитини у нічний час у громадських місцях та розважальних закладах буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Наприкінці зустрічі дітям були надані буклети, в яких вони можуть самостійно поглинуто вивчити інформацію щодо поведінки в суспільстві.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь