Суспільство, яке дбає про своє майбутнє, завжди з особливою увагою і відповідальністю ставиться до підростаючого покоління.

Дата: 01.11.2021 08:31
Кількість переглядів: 317

В дітях концентрується  уся сила генетики і ментальності народу – його минуле теперішнє і майбутнє. І все це  відображається  в діях, помислах, організації суспільного життя.

В наш час в Україні спостерігається стрімке збільшення кількості дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тому велику увагу держава приділяє створенню пріоритетних сімейних форм виховання : дитячих будинків сімейного типу, прийомних  та патронатних родин.

Прийомними батьками та батьками-вихователями стають люди, які наповнюють дитячі життя теплотою, любов’ю та турботою, яку не змогли дати їм біологічні батьки в силу складних життєвих обставин. Прийомна сім’я – це сім’я чи особа, що не перебуває у шлюбі, яка взяла на виховання та спільне проживання від 1 до 4 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дитячий будинок сімейного типу створюється за таким же принципом з різницею, що дітей може бути розміщено від 5 до 10. Послуга патронатного вихователя полягає в тимчасовому поміщенні  дітей до патронатної родини на 3-6 місяців.

Рокитнянська громада  має славні традиції, що свідчать про милосердя, благородність та надбання попередніх поколінь. Тож ми віримо, що знайдуться сім’ї, які готові віддати частину свого серця обездоленим дітям, взявши на себе відповідальність за їхній розвиток та виховання.

У разі  бажання виявити  турботу та прийняти до своєї родини дитину – сироту/дитину, позбавлену батьківського піклування,  просимо звертатись до Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради  Білоцерківського району за адресою: смт Рокитне, вул.. Незалежності, 2. та телефоном (045)-62-51287.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь