Співпраця з медичними закладами

Дата: 12.10.2021 12:36
Кількість переглядів: 249

Центр соціальних служб Рокитнянської селищної ради продовжує співпрацю з комунальним некомерційним підприємством Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» та «Рокитнянським центром медико-санітарної допомоги».

До Центру соціальних служб надійшло повідомлення від заступника директора «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» Жарко В.П. щодо жительки села Нова Маківка. Особа з інвалідністю, яка не має придатного для життя житла та родичів, які могли б піклуватися про неї, потребує сторонньої допомоги. Працівники Центру доставили дану особу для лікування у приймальне відділення, де працівники медичної сфери надали всі необхідні послуги.

На даний час проходить збір потрібних документів для поміщення особи N у спеціалізований заклад для постійного перебування. Напередодні працівники Центру доправили  N до амбулаторії загальної практики сімейної медицини  с. Телешівка для укладення декларації. Також після підписання декларації, вона отримала щеплення від Covid-19. Робота з даною особою триває.

Центр соціальних служб Рокитнянської селищної висловлює вдячність усім небайдужим за допомогу людям, які потребують сторонньої допомоги.

Дякуємо за співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь