Здійснено плановий виїзд

Дата: 20.10.2021 16:37
Кількість переглядів: 276

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд по селищу Рокитне та в села Троїцьке, Насташка, Синява. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї та сім’ї,  де нещодавно народились немовлята.

Фото без опису

З членами багатодітних сімей проведено роз’яснювальні бесіди про види державних  допомог, а саме: субсидії, виплати при народженні дітей, державні допомоги малозабезпеченим сім’ям тощо.

Фото без опису

В родинах, де є пічне опалення, було проведено бесіди щодо техніки безпечної поведінки з відкритим вогнем у приміщенні. Здійснювався контроль за придбанням твердого палива на час опалювального сезону та дотримання температурного режиму в оселях.

Мамам з новонародженими дітьми рекомендовано дотримуватись припису сімейних лікарів щодо штучного вигодовування немовлят. Було встановлено, що на момент відвідування сімей, новонароджені діти забезпечені сумішами, засобами гігієни та одягом, в приміщенні дотримано температурний режим.

 В деяких родинах перевірено виконані роботи, в яких попередньо надавались рекомендації стосовно санітарно-гігієнічних умов у будинку та на подвір’ї. В сім’ях з дітьми шкільного віку проведено бесіди про організацію дитячого дозвілля під час осінніх канікул.  

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь