ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

15 Серпня, 2022 р., 13:41
 Крупа і круп’яні продукти, поряд із хлібом, є традиційними продуктами харчування і складають значну частину раціону населення більшості країн світу. Таке значення круп’яних продуктів обумовлено високою харчовою цінністю, а також тим, що виробництво крупи є одним із найбільш недорогих способів отримання харчових продуктів.
08 Серпня, 2022 р., 15:44
Соя містить більше білка і жиру порівняно із зерном інших сільськогосподарських культур. Велика кількість білка в сої створює сприятливі умови для розвитку пліснявих грибів. Крім того, соя дуже гігроскопічна.
02 Серпня, 2022 р., 10:27
Незабаром стартує посівна кампанія. Не виключено, що для її проведення аграрії використовуватимуть завезений посівний та садивний матеріал.
29 Липня, 2022 р., 10:59
Сосонка, мітелка, кінський хвіст, котячий хвіст,  це все народні назви та синоніми бур’яну про який далі ви можете дізнатися більше. Хвощ польовий — це багаторічна трав’яниста рослина родини хвощових 15-40 см заввишки з бурувато-чорним, розгалуженим кореневищем, у вузлах якого утворюються кулясті бульбочки.
29 Липня, 2022 р., 10:57
По зовнішньому вигляду нагадує полин звичайний. Стебло прямостояче, розгалужене, опушене короткими волосками. Висота стебла й розміри надземних органів сильно варіюють. При густому травостої, на сухих схилах і бідних ґрунтах рослини ледь досягають 10-15 см; на родючих ґрунтах, за достатнього зволоження, і рідкого травостою, окремі рослини досягають 2-2,5 м висоти.
29 Липня, 2022 р., 09:20
Хімічні пестициди часто використовуються для боротьби з хворобами, шкідниками або бур'янами. Хімічний контроль заснований на речовинах, які є токсичними (отруйними) до шкідників. Коли хімічні пестициди застосовуються для захисту рослин від шкідників, хвороб або заростання бур'янами, ми говоримо про засоби захисту рослин. Звичайно, важливо, щоб рослина, яка потребує захисту, сама не постраждала від токсичних ефектів захисних продуктів.
07 Липня, 2022 р., 15:58
Харчові токсикоінфекції - це група гострих інфекційних захворювань, що виникають в результаті отруєння людини харчовими продуктами, які містять велику кількість умовно-патогенних мікроорганізмів.
01 Червня, 2022 р., 10:35
У Насташці кіт, хворий на сказ, покусав чоловіка. Сталося це 14 травня. Те, що тварина вражена саме цією хворобою, підтверджено Центральною випробувальною державною лабораторією Держпродспоживслужби в Київській області та місті Києві. Про це повідомляє Рокитнянський відділ Держпродспоживслужби.
31 Травня, 2022 р., 11:52
 Відповідно до Закону України «Про зерно та ринок зерна України» та Постанови Кабінету Міністрів України від 17.11.2004 № 1569, якою затверджено Порядок ведення реєстру складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання, в Україні введено в дію електронний Основний реєстр складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання, що є складовим елементом системи складських документів. Система складських документів на зерно є складною і комплексною структурою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь