ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

20 Червня, 2024 р., 09:25
Останнім часом до Держпродспоживслужби надходять багато телефонних дзвінків щодо інформації з соціальних мереж про те, що власників генераторів будуть штрафувати за перевищення рівня шуму під час роботи цих приладів.
19 Червня, 2024 р., 14:49
В Україні останнім часом почастішали випадки захворювання на ботулізм. Переважно люди потрапляли на лікарняне ліжко після вживання риби домашнього приготування та консервів. З початку року в Україні зареєстровано 28 постраждалих від ботулізму, з них 3 людини померли. Причиною захворювання послужили консервована продукція (м’ясо, гриби), риба солена домашнього приготування.
17 Червня, 2024 р., 13:47
У літній період частішають випадки захворювань на гострі кишкові інфекції та виникнення харчових отруєнь. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє розповсюдженню збудників, які викликають захворювання на найпоширеніші кишкові інфекції – дизентерію, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції,  ротавірусну і ентеровірусні інфекції.  
10 Червня, 2024 р., 13:50
 Законодавство України про права на сорти рослин базується на Конституції України та складається із Цивільного кодексу України, Закону України «Про охорону прав на сорти рослин» (далі – Закон), міжнародних договорів у сфері охорони прав на сорти рослин, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та інших нормативно-правових актів, прийнятих відповідно до них.
07 Червня, 2024 р., 11:30
З метою недопущення ускладнень епідемічної ситуації в області, пов’язаної із споживанням харчових продуктів, які можуть бути небезпечними внаслідок порушення температурних умов їх зберігання, Рокитнянський відділ Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району Головне управління Держпродспоживслужби у Київській області рекомендує громадянам дотримуватись наступних порад:
20 Травня, 2024 р., 13:58
Польове оцінювання насінницьких посівів являється основним та невід’ємним заходом сортового контролю в насінництві. Сортовий контроль являє собою систему організаційно-господарських і агротехнічних заходів, спрямованих на збереження потрібних морфологічних, біологічних, а також господарсько-цінних ознак і властивостей сортів сільськогосподарських культур.
16 Травня, 2024 р., 13:05
Весна... На полицях магазинів та на ринках з’являється все більше апетитних овочів, які рука так і тягнеться купити. Ми вже скучили за цими свіжими продуктами, плюс вітаміни, яких дуже бракує нашому організму. І все було б добре, якби не одне але – нітрати, які є майже у всіх овочах.
26 Квітня, 2024 р., 13:42
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що над територіями лісових та сільськогосподарських угідь Білоцерківського району Київської області, окрім водних об’єктів та населених пунктів, буде розпочато розповсюдження поживних принад з вакциною проти сказу тварин – пероральна імунізація диких м’ясоїдних. В залежності від погодних умов зазначений захід може тривати протягом 1-2 тижнів.
25 Квітня, 2024 р., 13:57
Для запобігання розповсюдженню інфекційних та небезпечних захворювань та динамічного спостереження за станом здоров’я працівників в Україні проводять обов’язкові профілактичні медичні огляди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь