РОКИТНЯНСЬКИЙ ВІДДІЛ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

22 Квітня, 2021 р., 10:02
УВАГА! ФІЛІЯ "ГОРОДИЩЕНСЬКА" ПРИВАТНОЇ НВК "ІНТЕРБІЗНЕС" шукає:
22 Квітня, 2021 р., 09:51
За ініціативи ПрАТ "Вентиляційні системи" 21 квітня у Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на платформі Skype, на який було запрошено безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості.
20 Квітня, 2021 р., 09:18
Робота Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості спрямована на виконання завдань та функцій, визначених чинним законодавством у сфері зайнятості та соціального захисту населення від безробіття.
19 Квітня, 2021 р., 19:09
З 19 квітня по 17 травня 2021 року у Київській області відбудеться Місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти. 
19 Квітня, 2021 р., 18:00
19 квітня у відділі освіти Рокитнянської селищної ради за ініціативи Рокитнянської районної філії київського обласного центру зайнятості відбувся Методичний семінар з питань організації профорієнтаційної роботи, на якому розглянуто питання щодо проведення Місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, який відбудеться у Київській області з 19 квітня по 17 травня 2021 року. 
15 Квітня, 2021 р., 13:28
Неофіційні трудові відносини між роботодавцем і найманим персоналом, на жаль, не рідкісне, але надзвичайно негативне явище сучасного суспільства. Адже, погоджуючись на заробітну плату в конверті, особа позбавляє себе права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного листа, гарантій на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві, а ще – втрачає страховий стаж, що негативно вплине на пенсійне забезпечення на схилі літ. 
15 Квітня, 2021 р., 13:17
Повага до себе починається з шанування законів своєї держави. Кожна людина має право на працю, яку вона вільно обирає або на яку вільно погоджується, згідно з Конституцією України. Варто пам’ятати, що наше рішення впливає на майбутнє. 
02 Квітня, 2021 р., 17:10
Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує про актуальні вакансії для шукачів роботи Рокитнянщини на підприємстві ПрАТ "Вентиляційні системи".
02 Квітня, 2021 р., 16:58
- Фельдшер
02 Квітня, 2021 р., 16:42
01 квітня 2021 року колектив Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості долучився до проведення Всеукраїнської акції "За чисте довкілля", яка відбулася з нагоди Дня довкілля на території Рокитнянської громади в рамках весняного двомісячника благоустрою населених пунктів Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь