Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості активно співпрацює з об’єднаною територіальною громадою Рокитнянщини.

Дата: 09.07.2021 16:09
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Керівництво та фахівці філії систематично виїжджають в населені пункти громади з метою презентації послуг служби зайнятості та надання консультацій місцевому населенню.

Фото без опису

09 липня директор філії Лариса Глюза, заступник директора Надія Пустовіт та заступник начальника відділу надання соціальних послуг Валентина Коваленко працювали у селі Синява.

Фото без опису

Одна з актуальних тем, якої торкнулися під час виїзду фахівці філії, – легалізація зайнятості, адже офіційні трудові відносини та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям поліпшення добробуту мешканців громади.

Фото без опису

Тому цього дня відвідали роботодавців, де провели інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо інспекційної кампанії Державної служби України з питань праці з виявлення неоформлених працівників та поінформували малий та середній бізнес з питань належного працевлаштування працівників.

Також проінформовано як роботодавців, так і громадян, про стан регіонального ринку праці, актуальні вакансії, послуги служби зайнятості, зокрема про порядок реєстрації безробітних, проходження професійного навчання, можливості електронних сервісів тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь