Єдина громада

Дата: 14.07.2021 13:23
Кількість переглядів: 319

Співпраця з об’єднаною територіальною громадою Рокитнянщини продовжується.

Фото без опису

13 липня фахівці Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості на чолі з директором філії Ларисою Глюзою працювали у громаді.

Фото без опису

Зокрема, цього дня директор, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Валентина Коваленко та провідний фахівець відділу Оксана Шимченко відвідали установи та підприємства, які знаходяться на території Рокитнянської громади (с. Нова Маківка, с.Маківка, с. Запруддя, с.Телешівка), з метою презентації послуг служби зайнятості та надання консультацій місцевому населенню щодо можливостей служби зайнятості, під час яких обговорювалися питання щодо створення нових робочих місць, пошуку вакансій, професійного навчання безробітних.

Фото без опису

Відвідавши ТОВ "АМО-К" та філію "Городищенська" Приватної науково-виробничої компанії "Інтербізнес", базу вакансій Рокитнянської районної філії поповнено трьома вакансіями: кухаря та укладальників-пакувальників.

Фото без опису

Під час зустрічі зі старостою села Запруддя Василем Бойком говорили про перспективи зайнятості місцевого населення, електронні сервіси служби зайнятості, про перспективу в кадрах на підвідомчій території. Наприклад, навесні за допомогою служби зайнятості було укомплектовано вакансію прибиральника територій.

Також цього дня фахівці філії долучилися до інформаційно-роз'яснювальної кампанії про початок інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин та запобігання проявам незадекларованої праці, відвідавши підприємців, що працюють у с. Нова Маківка та с.Телешівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь