Прес-реліз про надання Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості соціальних послуг і матеріального забезпечення безробітним у січні-червні 2021 року

Дата: 22.07.2021 16:54
Кількість переглядів: 306

Фото без описуСтаном на 01.07.2021 року на обліку служби зайнятості перебуває 170 осіб, які мають статус безробітного, з них 47 осіб - з числа молодь віком до 35 років та 66,5% жінки.

У розрізі населених пунктів найбільша кількість безробітних у селищі Рокитне - 99 осіб, у селах Синява - 18, Ольшаниця - 14 , Острів - 13, Ромашки - 6, Савинці -5 Насташка - 4, Шарки - 4, Житні Гори – 3, Телешівка - 3, Бирюки – 1 особа.

Протягом січня – червня 2021 року послугами служби зайнятості в громаді скористалися 1556 осіб, з них мали статус безробітних громадян 507 осіб, з яких набули статусу безробітного у січні-червні 2021 року 240 осіб.

Роботодавці запропонували у І півріччі 355 вакансій.

База актуальних вакансій філії складала станом на 01.07.2021 року 67 вакансій. Загалом за І півріччя до служби зайнятості 81 роботодавцем подано 355 вакансій, 60,8% з яких укомплектовано.

Завдяки налагодженій співпраці з роботодавцями на вільні та новостворені робочі місця працевлаштовано 286 осіб.

Окрім того, 2 роботодавців створили в першому півріччі 2021 року для безробітних та шукаючих роботу громадян 7 тимчасових робочих місць для виконання інших робіт тимчасового характеру, які проводились за рахунок власних коштів підприємств та організацій.

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за направленням служби зайнятості проходили професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації 27 безробітних громадян, з них 26 осіб працевлаштовано.

Професійне навчання проводиться за професіями, що користуються найбільшим попитом на ринку праці та під замовлення роботодавців.

Таким чином рівень працевлаштування після закінчення навчання у звітному періоді 2021 року склав 92,9%.

Орім того, у базі даних служби зайнятості містилася інформація про пропозиції роботи, отриманих з інших джерел.

Найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом, робітників з обслуговування та експлуатації технологічного устаткування, працівників сфери торгівлі та послуг, професіоналів, представників найпростіших професій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь