Прес-реліз про надання Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості соціальних послуг і матеріального забезпечення безробітним у січні-червні 2021 року

Дата: 22.07.2021 16:54
Кількість переглядів: 298

Фото без описуСтаном на 01.07.2021 року на обліку служби зайнятості перебуває 170 осіб, які мають статус безробітного, з них 47 осіб - з числа молодь віком до 35 років та 66,5% жінки.

У розрізі населених пунктів найбільша кількість безробітних у селищі Рокитне - 99 осіб, у селах Синява - 18, Ольшаниця - 14 , Острів - 13, Ромашки - 6, Савинці -5 Насташка - 4, Шарки - 4, Житні Гори – 3, Телешівка - 3, Бирюки – 1 особа.

Протягом січня – червня 2021 року послугами служби зайнятості в громаді скористалися 1556 осіб, з них мали статус безробітних громадян 507 осіб, з яких набули статусу безробітного у січні-червні 2021 року 240 осіб.

Роботодавці запропонували у І півріччі 355 вакансій.

База актуальних вакансій філії складала станом на 01.07.2021 року 67 вакансій. Загалом за І півріччя до служби зайнятості 81 роботодавцем подано 355 вакансій, 60,8% з яких укомплектовано.

Завдяки налагодженій співпраці з роботодавцями на вільні та новостворені робочі місця працевлаштовано 286 осіб.

Окрім того, 2 роботодавців створили в першому півріччі 2021 року для безробітних та шукаючих роботу громадян 7 тимчасових робочих місць для виконання інших робіт тимчасового характеру, які проводились за рахунок власних коштів підприємств та організацій.

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за направленням служби зайнятості проходили професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації 27 безробітних громадян, з них 26 осіб працевлаштовано.

Професійне навчання проводиться за професіями, що користуються найбільшим попитом на ринку праці та під замовлення роботодавців.

Таким чином рівень працевлаштування після закінчення навчання у звітному періоді 2021 року склав 92,9%.

Орім того, у базі даних служби зайнятості містилася інформація про пропозиції роботи, отриманих з інших джерел.

Найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом, робітників з обслуговування та експлуатації технологічного устаткування, працівників сфери торгівлі та послуг, професіоналів, представників найпростіших професій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь