Профконсультаційний вебінар

Дата: 20.07.2021 17:02
Кількість переглядів: 412

20 липня 2021 року фахівці Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості разом з фахівцями відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості провели онлайн вебінар на тему: "Емоційний інтелект: затребувані навички майбутнього"

Фото без опису

До вебінару долучилися безробітні, які перебувають на обліку в  Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості.

Фахівець відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості Ірина Мельніченко розповіла, що емоційний інтелект – це здатність людини розпізнавати емоції, розуміти наміри, мотивацію і бажання інших людей, усвідомлювати свої прагнення, а також здатність керувати своїми емоціями та емоціями інших людей з метою вирішення практичних задач.

Учасники вебінару також дізнались, що здатність людини розпізнавати емоції, включені в емоційний інтелект, доповнюють раціональний інтелект, який розуміє чисто інтелектуальні, аналітичні та абстрактні навички, вимірювані коефіцієнтами інтелекту і виражені індексом IQ.

Як підсумок вебінару, слухачі зробили висновок: важливо розвивати рівень свого емоційного інтелекту. Це може значно спростити життя і допомогти досягти успіху в професійному середовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь