Участь у нараді

Дата: 09.07.2021 11:03
Кількість переглядів: 333

8 липня Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ та його заступник Олександр КОНОПЧУК провели нараду щодо підготовки до відзначення 30-ї річниці незалежності України. У заході взяла участь і директор Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості Лариса ГЛЮЗА.

Під час наради детально обговорено план проведення урочистостей з нагоди 30-ї річниці незалежності України на території Рокитнянської територіальної громади .

"Для Рокитнянщини, як і для України в цілому, День Незалежності – велике свято. А відзначення цієї важливої дати – 30-річчя незалежності – ми повинні провести достойно, виважено підійти до підготовки заходів, залучити до святкування усі можливі ресурси та врахувати ініціативи небайдужих жителів громади. Ми вже маємо безцінний досвід з проведення масових заходів у громаді, а тому і відзначення цієї річниці маємо належно організувати ", - наголосив селищний голова Ю.БОГДАНОВ.

Начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна КРУТЬ презентувала учасникам наради айдентику до святкування 30-ї річниці Незалежності України та проінформувала, що кожна область України матиме свою унікальну квітку-логотип з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів цього регіону, а також квіти-символи сфер діяльності, як то: медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво. Додатково передбачено і спрощену форму логотипу для використання на маленьких форматах, а також для друкованих або вишитих логотипах.

Кожен учасник наради запропонував заходи для включення їх до проєкту загального плану заходів з відзначення ювілею.

Директор філії Л.ГЛЮЗА внесла пропозицію щодо організації роботи сервісного майданчика служби зайнятості "Служба зайнятості – відкриваємо нові горизонти разом!". Під час роботи якого надаватимуться послуги, що стосуються діяльності філії, зацікавленим особам, а особливо - професійній орієнтації учнівської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь