Новини

08 Квітня, 2024 р., 13:09
Згідно із статтею 15 Закону України «Про насіння і садивний матеріал» насіння і садивний матеріал водяться в обіг після їх сертифікації. Постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2023 р. № 1210 (далі - Постанова) затверджено нові Порядки проведення сертифікації насіння, видачі та скасування сертифікатів на насіння та проведення сертифікації садивного матеріалу, видачі та скасування сертифікатів на садивний матеріал. Постанова Кабінету Міністрів від 21 лютого 2017 р. № 97 “Про затвердження Порядку проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал та форм сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал” (зі змінами) втратила чинність.
08 Квітня, 2024 р., 10:30
Цього тижня Київщина розпочала третій етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. На рівні районів змагатися будуть 377  команд. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 
08 Квітня, 2024 р., 10:14
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
08 Квітня, 2024 р., 09:47
Контрольна стрічка ПРРО: Вимоги до її створення
08 Квітня, 2024 р., 09:33
На Київщині в рамках єВідновлення на ремонт пошкоджених внаслідок війни осель вже нараховано 1,3 млрд гривень. Комісії ухвалили понад 10,4 тис. позитивних рішень. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь