Новини

26 Березня, 2024 р., 13:59
Український ветеранський фонд та Центр оборонних реформ спільно з Британським Королівським Інститутом оборонних та безпекових досліджень запрошує ветеранів та ветеранок до участі у навчальному курсі з розвідки з відкритих джерел.
26 Березня, 2024 р., 13:35
Товариство з обмеженою відповідальністю "БІО ЮКРЕЙНІАН ПРОДАКТ СЕПЛАЕР" займається розробленням, виготовленням, реалізацією, придбанням, ремонтом, модернізацією озброєння військової техніки, військової зброї і боєприпасів до неї; організація та проведення модернізації, ремонту та обслуговування військової техніки в Україні та за її межами.
26 Березня, 2024 р., 13:26
Існує багато думок «за» і «проти» використання генетично модифікованих організмів. Кожна країна приймає власне рішення, щодо цього питання, та закріплює його на законодавчому рівні. В Україні основним документом, який регулює використання ГМО є Закон України «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів» (далі – Закон).
26 Березня, 2024 р., 11:00
 26 березня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої. 
26 Березня, 2024 р., 09:00
 Графік виїзду пересувного флюорографа до Рокитнянської громади в квітні 2024 року
26 Березня, 2024 р., 08:14
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
26 Березня, 2024 р., 08:11
Туберкульоз — це інфекційна хвороба, що викликається мікобактеріями туберкульозу (бактеріями комплексу Mycobacterium tuberculosis).
25 Березня, 2024 р., 16:36
Банківські реквізити для сплати податку на прибуток

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь